SKREVET: 14.04.2012 / KLOKKEN: 11:03Ungjenta fra Skien fikk «alle» jenters drøm oppfylt.
Ungjenta ble lurt trill rundt av TV 2 og «Kvelden er din». Hun hadde pakket kofferten for en MOT-konferanse i Trondheim, men det hele var oppspinn. Det fantes ingen konferanse.

Tårene rant

I stedet ble Andrea møtt av programleder Klaus Sonstad på Oslo Lufthavn, som opplyste en målløs 16-åring om at hun skulle få drømmen oppfylt. Andrea skulle få møte det britiske boybandet One Direction.

- Jeg begynte å strigråte. Tårene rant i et kvarter, forteller Andrea til VG om overraskelsen som fant sted i februar, og som vises på TV i kveld.

Satt og skalv

Få timer senere befant hun seg på et hotellrom i Stockholm og ventet på popkvintetten som har erobret pikehjerter verden over.

- Før de kom inn, satt jeg og skalv og gråt. Jeg husket ingenting av det jeg skulle spørre dem om. Det var helt grusomt, ler Andrea.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Se originalt bilde
OVERRASKELSE: Andrea Strigen Lund (15) omgitt av One Direction på hotellrommet i Stockholm. F.v. Louis Tomlinson (20), Liam Payne (18), Niall Horan (18), Harry Styles (18) og Zayn Malik (19). Foto: TV 2


Men alt var bare glede da bandet dukket opp.

- De var så hyggelige og jordnære. Jeg hadde nok ventet at de skulle være litt oppe i skyene, men det var de ikke. Harry Styles kom inn først og sa «Hello», og så kom Louis og sa «Hello, love». Jeg tenkte bare «Herregud! Han kalte meg «love»!», forklarer Andrea.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Se originalt bilde
VARM VELKOMST: Andrea beskriver boyband-stjernene som jordnære og hyggelige. Foto: TV 2


Fikk «egen» sang

Den aller største opplevelsen var likevel da One Direction fremførte låten «More Than This».

- De sang den bare for meg, så nå er det blitt favorittlåten min, forteller Andrea.

VGTV: Se og hør bandet synge for Andrea


INGEN FAVORITTER: Andrea innrømmer at hun har «crush» på Harry (øverste bildet), men hun er nøye på ikke å gjøre forskjell på medlemmene. På nederste bildet er det Louis som klemmer sin norske beundrer. Foto: TV 2

På spørsmål om hvem av gutta hun liker best, kommer svaret raskt:

- Jeg liker ikke noen best. Vi «directioners», som vi kaller oss, har ingen favoritter. Det blir feil overfor de andre i bandet. Vi er lojale. Men spør du meg om hvem jeg har crush på, så er svaret Harry.

Lover å komme til Norge

Andrea er blant de 25.000 medlemmene i Facebook-gruppa One Direction Norway, som har som mål å få bandet til Norge for første gang.

- Jeg spurte dem om de kommer, og de sa at de skal komme så fort de kan. Jeg tilbød dem å bo hos meg, og de sa de skulle ringe. Men de har ikke nummeret mitt. Likevel - man skal aldri si aldri, det har jeg lært meg etter dette, ler hun.

Tung tid

TV 2 har mottatt over 100 søknader til «Kvelden er din» fra fans som vil møte One Direction. Andrea forstår fortsatt ikke hvordan hun kunne ende opp som den heldige.

- Det er helt sykt. Jeg er jo bare en vanlig jente fra Skien av alle steder. Jeg følte meg så spesiell og heldig da jeg satt der, siden jeg visste hvor mange jenter som ønsket å være i mitt sted. Hvis jeg nå har en dårlig dag, så tenker jeg tilbake på denne opplevelsen. Det hjelper, forklarer 16-åringen, som for halvannet år siden opplevde at faren pådro seg en hjerneskade i en ulykke.

Det har vært en tung tid, men Andrea beskriver TV-overraskelsen som en oppmuntring for hele familien.

- Venninnene mine trodde nesten ikke på meg da jeg sa at jeg hadde møtt One Direction. Nyheten hadde spredd seg til halve skolen dagen etter møtet, men først da jeg kom i skolegården og la meg ned i snøen og gråt, skjønte de andre at det faktisk hadde skjedd.

«X Factor»-band

One Direction så først dagens lys i 2010, etter at hver av de fem guttene stilte som individuelle kandidater i britiske «X Factor». Dommerne mente at guttene ville gjøre størst lykke som band og fikk rett.

Med debutalbumet «Up All Night» og hitlåten «What Makes You Beautiful» - og med talentboss Simon Cowell som bakmann - har tenåringsbandet okkupert hitlister over hele verden og solgt millioner av plater.

- Det beste med bandet, er at de på en måte er vanlige gutter, sånn som de i klassen min. Jeg kjenner meg litt igjen i dem. Samtidig har de særpreg, mener Andrea, som går i 10. klasse ved Kongerød skole.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Se originalt bilde
I STUDIO: Andrea og mamma Berit Strigen Lund sammen med «Kvelden er din»-programlederne Truls Svendsen og Klaus Sonstad. Foto: TV 2

Kategori: One Direction
Skrevet: 14.04.2012, 11:03Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits